Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/najibrazak.com/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
PROGRAM SUMBANGAN BANTUAN BANJIR Orang ramai dialu-alukan untuk... - Najib Razak

PROGRAM SUMBANGAN BANTUAN BANJIR Orang ramai dialu-alukan untuk…

By Friday December 26th, 2014 No Comments

PROGRAM SUMBANGAN BANTUAN BANJIR

Orang ramai dialu-alukan untuk menghulurkan bantuan kepada mangsa banjir dengan memberi sumbangan ke pusat pengumpulan di Pejabat JABATAN PERTAHANAN AWAM MALAYSIA Presint Diplomatik, Putrajaya. Dari situ, kenderaan JPAM akan membawa sumbangan anda terus ke kawasan-kawasan yang terjejas akibat bencana banjir mengikut keperluan.

Tempoh pengumpulan sumbangan ini bermula 25 Disember 2014 hingga keadaan banjir reda. Antara barangan yang diperlukan : Makanan dalam tin, air mineral/minuman, biskut, pakaian, pampers bayi, barangan kebersihan diri seperti sabun mandi, berus gigi, tuala wanita, dan sebagainya.

Mohon sebarkan mesej ini kepada rakan taulan di sekitar Putrajaya. Sesungguhnya sumbangan kecil anda akan memberi makna yang besar kepada mereka di sana.

Sebarang pertanyaan, boleh hubungi JPAM Putrajaya : 03-88881999. Terima kasih warga Malaysia prihatin! Zahid HamidiOriginal post: https://www.facebook.com/157851205951/posts/10152471759915952/

Leave a Reply